Aangenaam kennis te maken

Waterlinie Advies is een klein maar bijzonder deskundig full-service administratie- en advieskantoor. Vanuit onze kantoren in Rotterdam, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs werken wij voor bedrijven in alle sectoren en alle rechtsvormen.
Met ruim 30 jaar ervaring en de beste opleidingen bieden wij u de best denkbare dienstverlening. Gewoon omdat u dat verdient!

Onze meerwaarde

Zo digitaal als jij wilt

Maak een afspraak

Hoe werken wij

U als klant staat centraal bij Waterlinie. Een goede relatie met u is voor ons van groot belang. Daarbij is wederzijds vertrouwen een uitgangspunt en krijgt u een vast aanspreekpunt.

Wanneer uw situatie van meerdere disciplines vereist, richten we een multidisciplinair team in. Uw business partner blijft de spin in het web, die de werkzaamheden co├Ârdineert en de contacten onderhoudt.

Bij uw business partner kun u terecht met al uw vragen. Neemt gerust contact op. Uw business partner staat altijd voor u klaar.

In uw digitale dossier heeft u altijd toegang tot uw jaarrekeningen en correspondentie. Ook kunt u hier uw aangiftes digitaal goedkeuren en kunt u doorklikken naar uw online (salaris-)administratie.

Maak kennis met ons team

Waterlinie is een klein kantoor. Ons team bestaat uit accountants, (salaris-) administrateurs, fiscalisten en personeelsadviseurs onder de bezielende leiding van John Lafeber RA.

Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van interim managers die u bij alle voorkomende projecten kunnen ondersteunen.
Voor elk project hebben wij de passende interim manager.

partner

John Lafeber RA

We helpen u graag uw volgende project tot een succes te maken.

Het is onze ambitie om u optimaal te ondersteunen bij elk project op financieel, administratief of fiscaal gebied. Uw verwachtingen overtreffen: daar gaan we voor!