Finance is een bijzonder belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie


Wij weten wat u drijft en waar u op moet letten.

Of het nu gaat om het voeren van een gedegen boekhouding, de salarisadministratie of de meer bijzondere zaken waar u maar een enkele keer in uw carrière mee te maken krijgt.

We helpen u graag alle uitdagingen in het ondernemerschap op te lossen. Geen wollige rapporten maar praktisch en to the point en samen met de voeten in de klei.

Onze werkwijze

Helderheid en professionaliteit zijn kernwaarden die in ons dna verankerd zijn. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie en wederzijds vertrouwen.

We maken altijd duidelijke afspraken vooraf wat u van ons mag verwachten en welke kosten hiermee samenhangen. In al onze rapportages vindt u terug wat we afgesproken hebben, welke overwegingen we bij onze analyses hebben gehad en welke conclusies we hieraan hebben verbonden.

Objectiviteit

Tenzij uitdrukkelijk vermeld dat wij een specifiek belang dienen, mag u ervan uitgaan dat wij ‘varen op ons eigen kompas’

Vakbekwaamheid

Met ruim 30 jaar ervaring en permanente educatie hebben we de nodige vakkennis en we volgen de technologische ontwikkelingen op de voet.

Zorgvuldigheid

Alle aspecten van een issue onderzoeken wij voordat we tot een oordeel komen en we wegen alle belangen zorgvuldig af.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die u ons ter beschikking stelt, behandelen wij als vertrouwelijk. Daar mag u zonder meer van uitgaan.

Integriteit

Wij hanteren de hoogste integriteitsnormen. Naar u, naar onszelf en naar alle belanghebbenden bij ons werk.

Stay Updated

Iets te vragen of te melden?