U de zaak, wij uw personeelszaken

Wij denken met u mee en bieden creatieve en heldere oplossingen voor al uw fiscale vraagstukken. Of het nu gaat om het doen van uw belastingaangifte, het geven van belastingadvies of het bedenken van fiscale oplossingen waar u voordeel uit haalt. Samen met u proberen we de meest geschikte fiscale route te bewandelen en tegelijk zoveel mogelijk rendement uit uw geld te halen. Bovendien zorgen we ervoor dat u op de hoogte bent van de laatste fiscale ontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn. Wij zijn proactief en toekomstgericht. Onze belastingadviseurs leveren maatwerk, waarbij uw wensen altijd voorop staan. Ze komen snel tot de kern, bieden een scherpzinnig advies en werken volledig transparant.

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

Onze personeelsadviseurs ondersteunen u graag met operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.


Salarisverwerking

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Dat is ondernemen. En als u personeel heeft aangenomen, moet u ook de salarisadministratie tijdig bijhouden. Een nauwkeurige taak. Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen.

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.,

Als u uw salarisverwerking uit handen geeft aan de specialisten van Waterlinie, kunt u rekenen op kwaliteit, waarborging van continuïteit en besparing op tijd en kosten. U heeft altijd inzicht in uw (digitale) salarisstroken met ons gebruiksvriendelijke online systeem.

Hierin kunt u ook de personeelsdossiers opslaan, de verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Zo blijven uw administratieve processen altijd transparant en weet u direct waar u aan toe bent.


Personeelsbeleid

Heeft uw organisatie de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt? Kunnen u en uw medewerkers deze ontwikkelingen wel bijbenen? Of is het tijd om stappen te maken zodat u klaar bent voor de toekomst?

Een organisatie kan niet zonder haar medewerkers. Gemotiveerde medewerkers die gedreven zijn om de bedrijfsdoelstellingen te behalen, dragen bij aan het succes van uw organisatie. Als u op een juiste manier omgaat met uw personeel, levert dat veel op.

Daarvoor heeft u een gedegen strategisch personeelsbeleid nodig, dat de juiste arbeidsvoorwaarden in zich heeft, een veilige werkomgeving biedt, gelijke kansen biedt aan het personeel en dat natuurlijk aan de wet- en regelgeving voldoet.

De HR-adviseurs van Waterlinie kunnen u helpen om de samenhang binnen uw organisatie in beeld te brengen. Zij ondersteunen u bij de integratie en afstemming van de HR-middelen op strategische organisatiedoelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Teamontwikkeling
  • Functiehuizen
  • Communicatievormen
  • Personeelsgesprekken
  • Duurzame inzetbaarheid

Onze HR-adviseurs zijn sparringpartners en procesbegeleiders bij het opleiden, veranderen en ontwikkelen van uw organisatie en haar personeel.