Van schoenendoos tot cloud

Administratie

Het goed regelen van uw financiën is uitermate belangrijk wanneer u ondernemer bent. Waterlinie levert alle administratieve diensten die u nodig heeft. Van analyse en advies tot en met de uitvoering. Of het nu gaat om het verzorgen van een eenvoudige financiële administratie (zelfs als u die bewaart in een oude schoenendoos), het maken van jaarrekeningen of het adviseren bij complexe financiële en juridische constructies. Onze accountants en adviseurs denken met u mee.
Als u uw financiële administratie liever (deels) zelf doet, kunt u bij ons ook voor online boekhouden kiezen. Een handige manier om uw financiële administratie te doen. Samen met de accountant van Waterlinie heeft u inzicht in uw financiën. Op elk moment van de dag en wanneer het u uitkomt.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Waterlinie is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Dit is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van een goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en accountants-administratieconsulenten).

De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst. De NBA is de publiekrechtelijke organisatie die de belangen van de maatschappij en het beroep dient als de vertegenwoordiger van het gehele accountancy vakgebied in Nederland. De NBA vormt zo de brug tussen de beroepsbeoefenaren en de maatschappij.

www.nba.nl

John P.T. Lafeber RA

Kom langs voor een kop koffie en ik adviseer u graag vrijblijvend over de beste mogelijkheden voor uw organisatie.